lunes, 26 de octubre de 2009

Per damunt de tot: ¡ La vida !


El rebuig a la llei per el avortament lliure, a quedat demostrat amb la manifestació, de més de 40 associacions civils, en pro de la vida des del mateix moment del seu inici.

El dret a la vida, és un dret de llei natural i, cap llei humana te o ha de tenir dret a interrompre-la o manipular-la. Tota vida iniciada, te un procés evolutiu natural, que per ètica i sentit comú, cap llei ha de poder interrompre.

Si el Govern espanyol, no ho entén així, si a de captar i entendre el missatge del carrer, dels milers de persones que s´han manifestat en defensa de la vida.

Aquesta manifestació te un objectiu molt clar. El mateix que pot tenir una manifestació contra la guerra o el terrorisme.. El rebuig a tota mort provocada. És a el Govern, experts i legisladors, que els toca llegir el missatge, servit per uns ciutadans que estimen la vida i la defensen com el valor principal. Ciutadans que lluiten per la cultura de “la vida”, rebutjant la de la mort.

També s´haurien de aturar a pensar, que si un dia a ells s´els hi va respectar la vida i el dret a néixer, tenen la obligació de respectar el dret a la vida a els altres.

Dins un mon ple de violència i terror, on els medis de comunicació, - sobre tot els visuals -, ens venen gratuïtament la mort com espectacle. Quan dins la nostre societat, va en augment la violència domestica o de gènere, que es cobra cada vegada més víctimes. Hem de ser ferms amb les condemnes, contra la violència i la mort, optant per una societat sana i equilibrada, on la vida sigui respectada amb tota integritat.

Si protegim i defensem la nostre vida, també hem de protegir i defensat la del altres. Els drets de la dona, sempre s´han de defensat i respectar, però mai oposant-se a al dret a la vida del qui han estat engendrats.

La dona és i serà sempre origen de vida, ¡ mai ho ha de ser de mort !. El dret a la vida a de ser el primer, ha de estar per damunt de tots els altres.

Potser educar per la vida, és una assignatura pendent, i aquesta educació a de començar, a partir d´un bona i seriosa educació sexual, per així aconseguir, una societat èticament madura.

La vida no pot dependre d´unes lleis que decideixin, si se li permet o no dar-li continuïtat, sinó mes tots del sentit comú.

Toni Olives Camps

No hay comentarios:

Publicar un comentario