sábado, 9 de enero de 2010

PER COMENÇAR EL DIA...

Dia 11. Jesús es presentà a Galilea predicant la Bona Nova de Déu; deia: “Ha arribat l´hora i el Regne de Déu és a prop: Convertiu-vos i creieu en la Bona Nova:”

( Mc 1,14-20).

Contínuament estem cridats a convertir-nos, de aquelles coses en les que no som coherents amb l´Evangeli.

Dia 12. Jesús anà en dissabte a la sinagoga i ensenyava. La gent s´estenyava de la seva manera d´ensenyar, perquè no ho feia com els mestres de la Llei, sinó amb autoritat.

(Mc 1,21-28).

El missatge de Jesús es ferm; cura, treu dimonis, perdona, allibera...

Dia 13. Jesús va curar molts malalts de diverses malalties. De bon matí, quan encara era fosc, es llevà, se n´anà en un lloc solitari i s’hi quedà pregant. ( Mc 1,29-39).

Al llarg de l´Evangeli, trobem a Jesús sovint pregant, i és que la pregària és la manera de posar-nos en contacte amb Déu.

Dia 14. Es presentà a Jesús un leprós, s´agenollà i li diu, suplicant-lo: Si voleu, me podeu purificar.” Jesús li diu: “ Sí que ho vull: queda pur.” A l´instant la lepra desaparegué. ( Mc 1,40-45).

Si tenim la fe del leprós, Jesús també ens purificarà. Curarà les nostre xacres.

Dia 15. Jesús els digué: “ Doncs, ara sabreu que el Fill de l´home te el poder de perdonar els pecats aquí a la terra.” I tot seguit diu al paralític: “Aixecat, carrega´t la llitera i vés-te´n a casa.” ( Mc 2,1-12).

El paralític va tenir sort dels seus amics que l´estimaven. Per mantenir i alimentar la fe necessitem els amics, necessitem de la comunitat, necessitem estimar-nos els uns als altres

Dia 16. Jesús els digué: “No son els qui estan bons que necessiten el metge, sinó els malalts. No he vingut per cridar els justos, sinó els pecadors.” (Mc 2,13-17).

Jesús ens crida, vol alliberar-nos i perdonar-nos els nostres pecats. Amb humilitat deixem-nos curar per ell.

Dia 17. Els diu Jesús: “Ompliu d´aigua aquestes piques...” “Ara traieu-ne i porteu-ne al cap de servei...” ( Jn 2,1-12).

Quan fem el que Jesús ens mana,- en l´Evangeli -, igual que amb els miracles que ell feia, hi trobem els fruits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario